jueves, 2 de octubre de 2008

DUATLO BTT-VALBUENA


INFORMACIÓ:

El proper dia 11 de gener de 2009 a les 9.30 es donarà la sortida al I Duatló Popular de muntanya Valbuena.
La sortida serà al estadi de beisbol de Viladecans i la recollida de xips i pitrals es portarà a terme al mateix estadi a partir de les 8.00 hores.

El I Duatló de muntanya Valbuena també serà Campionat d'Espanya de duatló cros de Policies i Bombers, havent medalla per als tres primers homes i a les tres primeres dones.

El recorregut serà de 5 km a peu amb pujada i baixada a la muntanya de St.Ramón, 15km en btt amb un circuit considerat de dificultat baixa i 2'5km a peu pels voltants de l'estadi de beisbol.

Les persones que no disposin de btt, Ciclos Valbuena es farà càrrec de deixar de manera gratuïta una bicicleta.
Hi haurà servei de guardarroba i dutxes al finalitzar la prova.
Durant els mesos de desembre i gener es faran entrenaments i reconeixements dels circuits amb la btt i a peu per a la gent que així ho vulgui, amb gent especialitzada i d'èlit. Per a més informació sobre els entrenaments estigueu atents a la web http://www.ciclosvalbuena.com/ o en aquest bloc.

INSCRIPCIONS:
Cadets, juniors i sèniors (anticipada fins el 7/01/2009): 15 euros (amb xip groc)
* Els que no tenen el xip groc Championchip abonaran a més del preu de l'inscripció 2 € com a lloguer de xip. Tothom que llogui un xip deixarà 10 € de fiança el dia de la prova ( no ingresar ) que es retornaran un cop torni el xip. En cas de estar en possesió d'aquest xip no cal llogar-lo peró es obligatori indicar el seu codi en el moment de l'inscripció.


PREMIS:

Trofeus als 3 primers de la general.

Trofeu als 3 primers de la categoria policies i bombers.

Bossa d'obsequis a tots el inscrits, SAMARRETA SCOTT , beguda, fruita, dutxes, wc i GRAN BOTIFARRADA al finalitzar la prova.

Els acompanyants que vulguin participar a la botifarrada hauran de comprar un tiquet per 3€ que hauran de comunicar-ho en el moment de formalitzar la inscripció.


Per a qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb la tenda o bé, deixeu un comentari al bloc i us respondrem tan ràpid com podem.


2 comentarios:

Tr3sk dijo...

Allí estaremos, liandolaaaaaaaaaaa!!!

Richard Calle dijo...

Eva tu no puedes faltar!!!! Lo sabes!!!